Home » Blogs » met het oog op de toekomst

met het oog op de toekomst

met het oog op de toekomst Toen ik 16 jaar was, overleed mijn vader op 52 jarige leeftijd. 

Naarmate ik zelf deze leeftijd naderde werd ik steeds ‘nieuwsgieriger’ of ik ook deze leeftijd zou bereiken en nog wat jaartjes ouder zou worden. Inmiddels ben ik 62 en staat mij niets in de weg om ook de 100 te halen. Mijn vader was een straffe roker, bewoog niet veel. In die tijd heel normaal. ‘Men’ wist niet beter. 

Al jarenlang weet ik wel beter en ben ik bewust van mijn levensstijl. Ben tevreden met hoe ik leef…...heb mijn IKIGAI gevonden……. mijn beperkende overtuigingen gevonden…... …..…genoeg ingrediënten om de 100 te halen dus.

Mede ook met het oog op de toekomst ben ik al jaren lid van de sportschool. Gewoon omdat ik fit wil blijven en er ook nog ‘toonbaar’ uit wil blijven zien…….precies…..ijdel dus….
Vanmorgen kostte het mij moeite om de sportkleren aan te trekken en richting sportschool te gaan. Eigenlijk geen zin, maar ja, als je 100 wil worden is het ook goed om af en toe door te zetten. 

Inmiddels weer thuis, koud afgedoucht, is het lome gevoel weg, nieuwe ideeën in de kop en voldoende energie om  fris de dag te vervolgen.

Moraal van het verhaal: Houd altijd je oog op het DOEL wat je voor ogen staat. Weet waar je echt voor staat en waar je naartoe wilt.

Hulp nodig om je doelen te bereiken. Ik help je graag!

kneedbare- en hypnotiserende groet,Peter
contactgegevens:

Triquetra-Massage & Hypno-Coaching
Boterzwin 3626 
1788 WL Julianadorp
tel: 0620969998
NL74 RABO 0170046028  KVK  54215110

                                              Privacyverklaring


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl