Home » Blogs » alles wat je aandacht geeft....GROEIT

alles wat je aandacht geeft....GROEIT

alles wat je aandacht geeft....GROEIT Mijn vrouw praat veel in/met zichzelf bij alles wat ze doet. Zo ook als ze de tuin aan het verzorgen is of in huis de planten doet. Resultaat is dat alles in de tuin welig tiert en de planten in huis er topfit bijstaan. 
AANDACHT = GROEI

Tijdens mijn coaching heb ik één en al aandacht voor mijn cliënten. Bij elke komende coaching sessie merk en zie ik dat ze gegroeid zijn qua bewustwording of zelfverzekerdheid.
AANDACHT = GROEI

In mijn vrije tijd speel ik af en toe samen met andere muzikanten. Tussendoor moet er soms hard geoefend worden en dat betaald zich uit op een oefenavond, waar de nummers steeds lekkerder klinken.
AANDACHT = GROEI

Toen ik de eerste keer als docent voor de klas stond leek het soms ‘overleven’. Nu na ruim 20 jaar heb ik het vak aardig onder de knie.
AANDACHT = GROEI

In mijn praktijk komen er veel cliënten met lichamelijke klachten; rug, nek, schouders met name. Cliënten ervaren pijn en worden hier soms doodmoe van. Ik probeer om ze laten zien dat de lichamelijke klachten vaak veroorzaakt worden door emotionele problematiek. Eerst nadat je dit kan onderkennen en weet te herkennen als een signaal, wordt de pijn opgelost. 
AANDACHT = GROEI

kneedbare- en hypnotiserende groet, Peter 
contactgegevens:

Triquetra-Massage & Hypno-Coaching
Boterzwin 3626 
1788 WL Julianadorp
tel: 0620969998
NL74 RABO 0170046028  KVK  54215110

                                              Privacyverklaring


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl