Home » Blogs » DRAAGKRACHT vs DRAAGLAST

DRAAGKRACHT vs DRAAGLAST

DRAAGKRACHT vs DRAAGLAST IN BALANS

 “Oud worden is niet moeilijk. Je moet je niet te veel zorgen maken.” Dat betekent elke dag de krant doornemen, de puzzel doen en af en toe een spelletje bridge en een borrel, jonge jenever van Eelaart.(21-05-19)
Dit waren de woorden van een dame uit het oosten van het land die destijds (2014) 110 jaar oud was geworden. In kernachtige woorden spreekt ze uit (onbewust bekwaam?) wat wellicht de geheimen zijn van het oud(er) worden.

Een ongezonde levensstijl zal zeker niet helpen, maar Ik ben steeds meer in de overtuiging dat ‘zorgen’ ziekmakend zijn. Een zieke geest kan niet verkeren in een gezond lichaam. Vroeg of laat laat de instabiele geest zijn sporen na in het lichaam.

Bovenstaande dame van 110 heeft vast en zeker veel te maken gehad in haar leven met zware draaglasten, maar heeft dit desalniettemin goed kunnen relativeren c.q. copingsmechanismen gecreëerd en hierdoor draagkracht ontwikkeld.

Hoe zorg jij ervoor dat draaglast en draagkracht in balans blijven? Hoe goed “luister’ jij naar je lijf om te constateren dat je mogelijk uit balans bent?
Ik kan je ondersteunen in dit ‘luisteren’ en te zorgen dat je in balans komt en blijft? 
kneedbare groet, Peter 
https://www.triquetra-massage.nl/online-agenda-afspraken-maken 
contactgegevens:

Triquetra-Massage & Hypno-Coaching
Boterzwin 3626 
1788 WL Julianadorp
tel: 0620969998
NL74 RABO 0170046028  KVK  54215110

                                              Privacyverklaring


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl