Home » Blogs » HOEVEEL BEN JJ WAARD?

HOEVEEL BEN JJ WAARD?

HOEVEEL BEN JJ WAARD? En? ook al aan de slag met al je mooie voornemens voor dit nieuwe jaar? Gezonder eten, meer bewegen, meer van jezelf houden, weerbaarder  worden, stoppen met roken, wat meer tijd maken voor je gezin etc. etc.

Het hebben van voornemens  hoort traditioneel bij de jaarovergang. Vol enthousiasme gaan we starten. Voor sommigen van ons de zoveelste poging…….Een voornemen omzetten in  een daadwerkelijke  start is vaak het makkelijkste wat er is, maar ja…….dan is daar altijd weer dat  ‘duiveltje’ dat opduikt, waardoor de moed je (weer) in de schoenen zakt.

Een ‘goed begin = het halve werk’?Ik zou zeggen…. ‘een goed voorbereiding, uitvoering én nazorg’ is het hele werk’...

Om tot een totale integratie te komen - en dus je voornemen om te zetten in een ‘way of life’, zijn voorbereiding, uitvoering én nazorg essentieel. En ja, dit traject kan je ook zelf op alle fronten uitvoeren, maar dit is niet iedereen gegeven. 
Hulp vragen en accepteren (!) kan het hele traject wat makkelijker maken. Eén of meerdere coaches aan je zijde kan het verschil maken om nu echt eens te gaan kijken welke geweldige KRACHTEN er verborgen in jezelf zitten. Tevens op zoek naar je beperkende overtuigingen en omgevingsfactoren  die je steeds weer afhouden van je doel(en).

Dat het aangaan van een coachingstraject geld kost moge duidelijk zijn, maar hoeveel vind jij jezelf waard? 
Welke voordelen gaat het hebben op de langere termijn?
contactgegevens:

Triquetra-Massage & Hypno-Coaching
Boterzwin 3626 
1788 WL Julianadorp
tel: 0620969998
NL74 RABO 0170046028  KVK  54215110

                                              Privacyverklaring


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl