Home » Blogs » STOPTOBER

STOPTOBER

STOPTOBER Ik sprak een collega die vol trots meldde dat ze,  na jaren een verstokt roker te zijn geweest,  recentelijk gestopt was met roken. Van het ene moment op het andere ‘cold turkey’ afgekickt zonder een centje pijn. Fantastisch toch?!

Nu denk ik persoonlijk dat dit niet heel veel mensen is gegund om te stoppen op deze wijze.
Als mensen ECHT willen stoppen, dan is dat in ieder geval een goede start. Vervolgens gaan ze op zoek naar ‘hulpmiddelen’ die het stoppen kunnen ondersteunen. Pleistertje hier, naaldje daar…….wellicht een pilletje bij de dokter?Ik zal niet zeggen dat het kansloos is, maar grote kans dat ze het uiteindelijk niet gaan VOLHOUDEN.

Binnen mijn praktijk gebruik ik coaching en hypnose om duidelijk te krijgen waarom mensen überhaupt roken en wat het ze brengt. Wat waren de omstandigheden destijds om met roken te beginnen? Zomaar 2 vragen als onderdeel van de coachingsessies. 
Hypnose als middel om het onderbewustzijn te resetten en beperkende overtuigingen (soms letterlijk) overboord te gooien. Met andere woorden; stoppen met roken of afvallen etc, heeft invloed op lichaam & de geest. Beiden komen dus aan bod bij de coaching. Op zoek naar de bron……

Geen eenmalige sessie, maar 3 of 4 sessies.Een wondermiddel? zeker niet voor iedereen, maar voorlopig heb ik toch een aantal cliënten kunnen helpen. Wat nu als ik JOU (ook) kan helpen…….

kneedbare- en hypnotiserende groet,Peter
contactgegevens:

Triquetra-Massage & Hypno-Coaching
Boterzwin 3626 
1788 WL Julianadorp
tel: 0620969998
NL74 RABO 0170046028  KVK  54215110

                                              Privacyverklaring


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl